Tulosta

Patria Aviation Oy on hankkinut omistukseensa 30.4.2009 tehdyllä kaupalla Copterline Oy:n toimitilat Helsinki-Malmin lentoasemalla.

Hankituissa tiloissa tulee pääkäyttäjänä toimimaan Patria Pilot Training Oy, jonka toiminnot alkavat uusissa tiloissa 1.6.2009 alkaen. Muutolla aiemmista, eri puolilla Helsinki-Malmin lentoasemaa sijainneista tiloista uusiin on merkittävä positiivinen vaikutus yhtiön toimintaan, koska koulun lentokoneet, lennonharjoittelulaitteet, luokkatilat, lennonvalmistelutilat ja  koulun opettajien ja johdon toimitilat sijaitsevat muuton jälkeen samassa  rakennuksessa. Muutos ei vaikuta koulun posti- tai email –osoitteisiin, ja myös puhelinnumerot pysyvät samana.

Patria Pilot Training Oy on Suomen johtavia lentokoulutusorganisaatioita  (JAR-FTO). Sen päätuotteena on noin kaksi vuotta kestävä ammattilentäjän opintolinja.
 
Uusissa tiloissa aloittaa toimintaansa myös Patria Helicopters Ab, joka aikaisemmin tänä vuonna tehdyn huoltosopimuksen mukaisesti vastaa Copterline Oy:n Eurocopter EC135- kaluston huolloista. Patria Helicopters Ab:n päätoimipiste on Arlandan lentoasemalla, Ruotsissa.

Patria on kansainvälisesti toimiva puolustus- ja ilmailuteollisuuskonserni, joka toimittaa omaan erityisosaamiseensa ja kumppanuuksiin perustuvia, kilpailukykyisiä ratkaisuja asiakkaalleen. Patrian omistavat Suomen valtio (73,2 %) ja European Aeronautic Defence and Space Company EADS N.V.(26,8%).

Lisätietoja:

Patria
Johtaja Jukka Holkeri
Puh: 040 869 2008