Avaruus

Space – luotettava kumppani vaativiin tehtäviin

Patrialla on yli 20 vuoden kokemus avaruusohjelmista. Patria, joka on Suomen johtava avaruustuotteiden toimittaja, toimii valikoitujen elektroniikkatuotteiden parissa Euroopan markkinoille tähdäten. Space keskittää voimansa projekteihin, jotka tarjoavat tilaisuuksia sarjatuotantoon.

Patria toimittaa laitteistoja avaruusaluksiin avaimet käteen -periaatteella. Patria vastaa suunnittelusta, tuotekehityksestä, valmistuksesta ja testauksesta, ja sillä on vankka järjestelmien ja alijärjestelmien asiantuntemus. Patrialla on laaja verkosto kansainvälisiä yhteistyökumppaneita avaruusteollisuudessa ja tutkimuslaitosten parissa.   

Osaamisemme sisältää vaatimustenhallinnan, järjestelmäsuunnittelun ja projektinhallinnan. Omassa puhdastilassa voimme ESA:n hyväksymin prosessein valmistaa, kokoonpanna, integroida sekä testata piirikortteja sekä laitteita. 

Spacen toiminta on ISO 9001- ja AQAP 2110 -sertifioitu. Patria on verkostoitunut laajasti ja kansainvälisesti avaruusteollisuuden ja tutkimuslaitosten kanssa.  Space -yksikön tärkeimmät tuotealueet ovat:  signaalinkäsittelylaitteet liitäntä- ja ohjauselektroniikka teholähde- ja tehonjakeluelektroniikka korkean suorituskyvyn prosessointi. 

Lisätietoja

Uutisarkisto: